Servicii foto-video

Filmari si fotografieri nunti Galati
Filmari si fotografieri nunti Galati

joi, 28 iulie 2011

Fotografii de sezon

Uite ca trece timpul asa de repede ca nu am timp sa-mi actualizez blogul. Oricum am strans o multime de informatii si lucrari pe care o sa le trec aici la un moment dat. In zilele pe care le traim ma bucur ca pot spune "nu am timp de relaxare ca am foarte multa treaba." Am cunoscut in perioada asta o muntime de oameni, mi-am facut noi prieteni si colaboratori, am invatat foarte multe trucuri in prelucrarea foto-video. Pot spune ca am ajuns intr-un punct in care sunt stapan pe ceea ce fac.


Asa se numeste magazinul on-line pe care l-am deschis in iunie 2011 si adresa lui este http://www.adinashop.ro/ Am stabilit si finalizat in proportie de 80% contractele cu furnizorii si chiar am avut si ceva miscare pe marfa, mai ales pe foto-video si DVD-uri. Din lipsa de timp pe care sa-l aloc si acestei activitati am renuntat pentru moment sa mai adaug produsele din portofoliu (sunt foarte foarte multe) urmand sa ma ocup intens de problema asta mai spre iarna cand activitatea pe servicii foto-video e mai slaba.
Acum in perioada asta plina a anului, cand abia mai am timp de o rola seara cu copiii, ca sa ma mai destind si eu si mirii de pe la nuntile la care merg mai fac alt gen de fotografie: